Welkom!

Ronald Meijer Schilderwerken is een jonge onderneming gestart in mei 2012.

Ronald Meijer is  sinds 1998 werkzaam in de bouw. Na het afronden van mij [OPLEIDNG NOEMEN] ben ik werkzaam geweest bij [NAMEN NOEMEN] verschillende schilders bedrijven. Na tien jaar met plezier in loondienst te hebben gewerkt en veel ervaring te hebben opgedaan ben ik nu werkzaam als zelfstandig ondernemer en verricht ik dagelijks met plezier schilderwerk, renovatie en onderhouds werkzaamheden.

Bij Ronald Meijer Schilderwerken kunt u terecht voor o.a. schilderwerkzaamheden, renovatie, en onderhoud. Al het schilderwerk en onderhoud voer ik zelf uit, vaak in samenwerking met een collega ZZP-er (zelfstandige zonder personeel). Voor overige werkzaamheden zoals timmerwerk,verbouwing, aanbouw, stucwerk, elektrawerk en loodgieterwerk heb ik de juiste contacten.

Heeft u belangstelling voor een verbouwing? Via onze website is het mogelijk een vrijblijvende offerte aan te vragen, voor directe vragen ben ik telefonisch bereikbaar en voor overige vragen kunt u natuurlijk altijd een e-mail sturen.

Ronald Meijer Schilderwerken is gevestigd in Westervoort. Het werkgebied is niet enkel Arnhem en omgeving maar ook ver hier buiten.